SHPËRNDAJE

Telegram ngushëllimi.

Bashkësia Islame në Preshevë shpreh ngushëllimet më të sinqerta ndaj të gjitha familjeve të cilat humbëm antarët e tyre me rastin e aksidentit që ndodhi sot Shkup-Tetovë, dhe njëherit e lusim Allahun e madhëruar që mëshirën e Tij ta lëshon mbi besimtarët, të gjallë qofshin ata apo të vdekur.

Kryetari i Bashkësisë Islame në Preshevë, Fikret ef.Limani.