SHPËRNDAJE

Këshilli i Bashkësisë Islame në Bujanoc i cili vepron në kuadër të  Bashkësisë Islame për Preshevë,Bujanoc dhe Medvegjë (BIPBM) me rastin e përkujtimit të Israsë dhe Miraxhit organizon manifestim fetar.
Manifestimi mbahet të enjtën me 22 Maj 2014 në Shtëpinë e Kulturës në Bujanoc nga ora 13:00.
Manifestimi përmbanë:
Lexim nga Kur’ani
Ligjëratë nga Dr Zekirja Bajrami nga Shkupi
Ilahi nga kori i KBI-së
Ejani dhe freskojeni  shpirtin tuaj duke përkujtuar Isranë dhe Miraxhin.