SHPËRNDAJE

Neser me date me 18.11.2018 dite e Diel konvokuar mbledhja e kryesise se BL Raince.
Mbledhja mbahet ne lokalet e shkolles fillore Zenel Hajdini ne Raince,me fillim ne ora 17 te mbremjes(pese te mbremjes)
Rendi i dites: Diskutimi i planit investive per vitin 2019,si dhe prioritetet,qe jan te parapara nga kryesia e BL Raince,e qe jan diskutuar me qytetaret e BL Raince.
Ftohen anetaret e kryesise dhe qytetaret e Rainces te marrin pjese ne kete mbledhje.
Kryetari i Bl Raincë
Ali Sinani