SHPËRNDAJE

Nëse doni të dëgjoni një histori “të dhimbshme” ajo është pikërisht kjo që do ta lexoni.

Një djalë në Kinë ka blerë 99 iPhone vetëm që e dashura ta pranonte për martesë.

Mirëpo, ajo nuk e ka pranuar këtë ofertë dhe i ka thënë djaloshit “Jo”.

Djali i ka vënë iPhnoet në formë zemre, qe e dashura ta pranonte, por se ajo ia ktheu me “Jo”.