SHPËRNDAJE

BMWM6-01

Në barakën e BMW-së në bulevardin Ring të Nurburgringut, Gjermani (Ring°Boulevard, Nürburgring), ishte i ekspozuar edhe modeli atraktiv M6 Cabiro Frozen Brilliant White, i cili ka tërhequr shumë vëmendjen e vizitorëve.

Kjo veturë me ngjyrë të bardhë mat nën kapak posedon motorin Twin-Turbo V8 me kapacitet prej 560 kuaj fuqi në version standard apo me 600 kuaj fuqi me paketën “Competition Package”.

Gjithashtu, në dispozicion është edhe paketa “M Driver’s Package” dhe shpejtësinë maksimale në vend të kufizimit elektrik prej 250 kilometra në orë është 305 km/h.

BMWM6-02

BMWM6-03

BMWM6-04