SHPËRNDAJE

BMWM2-01

BMW dhe kampionati botërorë i MotoGP kanë vazhduar edhe këtë vit bashkëpunimin ku në kuadër të saj BMW prezantoj veturën e sigurisë M2.

BMWM2-02
Ky model vjen me një motor të fuqishëm 3.0-litër me 6 cilindra në vijë të drejtë me turbo të dyfishtë me 272 kW/370KF. Kjo veturë kishte filluar të përgatitej që nga Tetori i vitit të kaluar.

BMWM2-03

BMWM2-04