SHPËRNDAJE

BMW8

BMW 8-Series është një kthim i madh për kompaninë bavareze, e cila po kërkon të krijojë një kundërshtar të Mercedes S-Class Coupe dhe Bentley Continental GT.
Modeli i ri do të arrijë më 2020, kurse BMW ka ende kohë të vendosë nëse vetura do të jetë klasike me dy dyer apo me katër.

I gjithë projekti është një sekret i madh i BMW, por burimet e ndryshme thonë se punimet tanimë kanë filluar.

Koncepti i kësaj veture është shfaqur online nga disa uebfaqe të ndryshme të veturave, të cilin mund ta shihni më poshtë:

BMW8-1