SHPËRNDAJE

BMWX6

Garë në vijë të drejtë: BMW X6 M kundër Mercedes-AMG GLE63 S Coupe

BMW X6 M dhe Mercedes-AMG GLE63 S Coupe janë dy vetura të mrekullueshme gjermane. Natyra konkurruese ndërmjet këtyre dy rivalëve vërehet jo vetëm në dizajnin e jashtëm të tyre i cili është shumë i ngjashëm por edhe në perfomancën e tyre, transmeton Express.

Dy veturat kanë motor V8 me dy turbo kompresor. GLE 63 S ka motor 5.5 litër i cili gjeneron 585 kf. Në anën tjetër, X6 M ka motor 4.4 litër i cili gjeneron 575 kf.

Këto shifra i japin përparësi të lehtë Mercedesit, por cili do ta fitoj garën, shihni videon në vazhdim.