SHPËRNDAJE

BMW-X7-1

Gjigandi i prodhimit të automobilave BMW nuk njeh kufij.Së fundmi gjermanët kanë publikuar modelin e tyre të ri BMW X7.
Ky model do të ketë një motor me gjashtë ose tetë cilindra të ngjashëm me modelin hibrid që do të përshtasë sistemin xDrive40e dhe pritet të prodhojë 544 kuaj fuqi.

Më poshtë është pamja e kësaj supermakine.

Ajo pritet të prezantohet zyrtarisht në fund të vitit 2017 ose në fillim të vitit 2018.