SHPËRNDAJE

Aritstët tanë kanë publikuar shumë projekte muzikore gjatë kësaj periudhe.

Gili, Shkëlzen Jetishi-Xeni, Shkurte Fejza dhe Malësori kanë bashkuar forcat për një projekt të ri.

Bëhet fjalë për duetin me titull “Bone Shqiponjën”, këngë kjo e realizuar në prag të festës së nëntorit dhe atyre të fundvitit.

Katër artistët kanë realizuar një këngë plot ritëm, e cila pritet të rezultojë shumë e suksesshme.