SHPËRNDAJE

Kryeministrja e Serbisë, Ana Brnabiq, deklaroi se, në varësi të situatës epidemiologjike që po monitorohet nga afër, do të vlerësohet nëse do të lirohent nëse është situata stabile,  gjë që është veçanërisht e rëndësishme për ekonominë, por gjithashtu edhe për ti “shtrënguar” nëse bëhet e komplikuar dhe vjen deri tek rritja e numrit të pacientëve me koronavirus.