SHPËRNDAJE

Që nga dita e djshme deponia e qytetit është duke u dhezur, gjë që ka shkaktuar tym dhe erë kundërmuese e cila ka kapluar një pjesë të madhe të qytetit.
Kryetari i organit të përkohshëm Ruzhdi Halili gjatë tërë kohës ka angazhuar të gjitha kapacitetet që ta sanojnë zjarrin.
Sot deponinë e ka vizituar edhe Kryetari i komunes së Bujanocit Nagip Arifi me qëllim që sa më parë të gjendet një zgjidhje.
Për sanimin e zjarrit Halili ka angazhuar edhe kompani private./presheva.com/