SHPËRNDAJE

Me iniciativë të Flutra Aliu, fotografe nga Bujanoci dhe nën patronat të Shtepisë së Kulturës në Bujanoc më datë 21 të këtij muaji me fillim në ora 19:00 në Shtepinë e Kulturës në Bujanoc hapet ekspozita e parë e  përbashkët e fotografëve Krenar Halimi nga Presheva  dhe Flutura Aiu nga Bujanoci. Njëkohësisht ekspozitës me punimet e tyre i bashkohen dhe veprat – pikturë  të autorëve Mentor Avdili Medvegje, Fitore Fejzullahu Preshevë dhe Leoneta Abdyli Bujanoc.

“The other side of the Valley” (Një anë tjetër e Luginës) është projekti parë i përbashkët midis artistëve të arteve pamorë në Luginë, duke pretendruar  që publikut Preshevar e të Bujanocit ti promovojn atë që jo qdo ditë mundë ta hasim në qytetet e Preshevës e Bujanocit. /presheva.com/