SHPËRNDAJE

Zëvendës kryeministri në dorëheqje, Bujar Osmani sot ka realizuar takim me Ambasadorin e ri të Norvegjisë Jørn Gjelstad.

Në takimi e sotëm Osmani i ka uruar fillimisht ambasadorit mirëseardhje dhe vazhdim të bashkëpunimit të suksesshëm.

Ai poashtu ka falemderuar ambasadorin norvegjez për ratifikimin e protokolit për anëtarësim në NATO.

Fokus i bisedës së sotme ishin hapat e mëtutjeshme për ndërtimin e objektit kufitar në pikën kufitare Llojan- Miratoc ka shkruar kështu në rrjetin e tijë social fb zëvendës kryeministri në dorëheqje, Bujar Osmani./presheva.com/