SHPËRNDAJE

Reperi i ri nga Kumanova Bujar Demiri, sjell këngën e re ”Kultur”. Shumica e të rinjëve që zgjedhin të merren me muzikë preferojnë të këndojnë në zhanrin ”RAP”, në shumicën prej tyre suksesi nuk mungon. Edhe pse në fillim përballen me vështirësi por puna e tyre në fund vlerësohet me numrin e fansave që ata i ndjekin. Bujar Demiri është një talent në RAP që nga fillimi po pëlqehet mjaft për stilin e tij në këtë zhandër,

Presheva.com i ruon suksese në të ardhmen dhe ju fton ta dëgjoni këngën e re.