SHPËRNDAJE

Këngëtari tashmë i njohur i muzikës popullore, Flamur Iljazi “Buli” ka paralajmëruar se ka përfunduar të gjitha pregatitjet dhe shumë shpejt do të sjell dy albume e tij të rradhës.

Njëri album do të jet me këngë popullore dhe tjetri me këngë ritmike.

Buli

Në albumin me këngë popullore janë përfshirë 10 këngë të ahengjeve të ndryshme tradicionale familjare ndryshme muzikore, të cilat janë kënduar mjeshtërisht nga artisti Preshevar.

Ndërsa albumi tjetër përmbanë 20 këngë ritmike, të dy albumet janë punuar nga Produksionin Sharri.
Më poshtë mund ti shikoni kopertinën e albumeve dhe këngët.