SHPËRNDAJE

Mjekët kanë fërkuar sytë kur kanë parë në “Eko” se një burrë kishte “gëlltitur” një shishe.

Ata kanë ekzaminuar trupin e burrit dhe kanë vënë re se në trupin e tij ndodhej shishja.

Fotot e mëposhtme tregojnë qartë se ku ndodhet shishja në trupin e 60 vjeçarit nga Zhuhai, Provincën Guangdong në Kinë.

Ky ekzaminim me rreze X u bë viral, pasi u shpërnda nga mjekët dhe kolegët në rrjetet sociale.