SHPËRNDAJE

A jeni maturantë dhe dëshironi ti filloni studimet në Kolegjin më inovativ? A dëshironi diplomë të njohur ndërkombëtarisht?

Kolegji Universum ofron bursa për 3 vite studimi për maturantët nga Presheva. Nxito APLIKO TANI, fillo studimet në Kolegjin UNIVERSUM https://goo.gl/forms/d8KXjtIslMO6W19z2 dhe vazhdoj ato në Universitetet më të mira në Evropë me të gjitha shpenzimet e mbuluara. Secili studentë përfiton shkollim falas, 850€ kompenzim mujor dhe 360€ kompenzim për shpenzime të transportit. Vlera e bursës është 6,060€ për çdo studentë. #Apliko në këtë link: https://goo.gl/forms/d8KXjtIslMO6W19z2

Përveq studimeve studentët nga viti i dytë fillojnë punën praktike në institucionet që Kolegji Universum ka bashkëpunim duke iu mundësuar kështu studentëve që gjatë studimeve të fitojnë përvojë profesionale përtej teorisë.

Bëhu pjesë e Kolegjit Universum, institucionit të vetëm nga Kosova që ka arritur numrin më të madh të marrëveshjeve të financuara nga Komisioni Evropian. APLIKO tani: https://goo.gl/forms/d8KXjtIslMO6W19z2

Për më shumë informata rreth Kolegjit Universum dhe mundësive për studime, kontaktoni në: info@universum-ks.org apo telefononi në +377 44 144 062.