SHPËRNDAJE

Ministri në detyrë i Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Gent Cakaj në një takim me homologun maqedonas, Nikolla Dimitrov ka folur rreth marrëveshjes Kosovë-Serbi. Cakaj tha se Shqipërisë i takon ta mbështesë pozicion e Kosovës në këtë proces. Ai tha se Shqipëria ka një rol mbështetës për normalizimin e raporteve mes Kosovës dhe Serbisë. “Konsiderojmë se çdo marrëveshje Kosovë-Serbi duhet të përfundojë me njohjen e ndërsjellë, që siguron perspektivë evropiane dhe ulëse në OKB për Kosovën”, tha Cakaj.