SHPËRNDAJE

Të gjithë gjyetarët ose ata që posedojnë armë dhe janë të interesuar të pajisen me çertifikatë mjeksore për tu pajisur me armë, mund ta marrin ditën e shtunë me datë 26 janar 2019 prej orës 09:00 në shtëpinë e shëndetit në Preshevë. /presheva.com/