SHPËRNDAJE

Ministria e ndërtimtarisë, infrastrukturës dhe komunikacionit ka formuar grupin punues për ndryshim urgjent të ligjit për siguri në trafik, i cili për një javë do të jap sygjerimet para së gjithash për ti parandaluar aksidentet e të rinjëve.

Siç njofton kjo ministri, transmeton presheva.com, ligji pritet të ketë këto ndryshime:

1. Ndalesë e vozitjes së vetura motorike me fuqi më të madhe se 1.400 m3.

2. Ndalesë e vozitjes së veturave nga ora 23 deri ora 06

3. Zero tolerancë për alkool

4. Dyfishim të denimit nëse në veturë gjendet edhe fëmijë të mitur /presheva.com/