SHPËRNDAJE

Kam qenë në Sarandë me një mik, lash Sarandën dhe vetëm në bordin e anijes Zakinthos në Greqi (pas 5 orëve të makinës) arrin mesazh: ” E di që ke pasur një kohë të mirë në Sarandë, por nuk është dashur ta lësh një të tillë. Djalë i mirë.
Nuk e dija që kuleta ime ishte ende atje, ai e gjeti, më kontaktoi dhe më dërgoi portofolin në Kroaci.
Thashë, nuk ka asnjë mënyrë që ai të vijë, por ka ardhur kuleta e sotme. Të gjitha paratë brenda, letrat gjithashtu.
Shumë mirë.

Albano Koka,faleminderit shumë!

Dhe po, Shqipëria është e bukur… dhe shqiptarët janë shtesë.