SHPËRNDAJE
Një top i vogël mund të zgjasë edhe deri në gjashtë muaj Larja e rrobave vështirë se ndokush do ta konsiderojë punë të adhuruar shtëpiake, meqenëse çdo ditë rrobat ndoten, shporta është plot, rrobalarësja plot, pra tharje, hekurosje – dhe kështu në rreth pa fund.
Megjithatë, madje edhe krahas gjithë asaj kohe të cilën duhet patjetër t’ia përkushtojmë, rrobat disi tepër shpejt deformohen dhe shkatërrohen, gjë që më parë vërehen në peshqirë. E pra, kush dëshiron që në mëngjes pas larjes së fytyrës të fshijë fytyrën me peshqir të vrazhdët? Për këtë shkak qesim zbutës, por ai përfundimisht nuk e ka atë fuqi që deri në atë masë të zbutë pëlhurën.
Mirëpo, folia e aluminit po! Apo së paku kështu thonë amvisat të cilat e kanë provuar këtë truk! E gjitha që duhet të bëni është që një copë folie të bërë në formë topi dhe ta hidhni në rrobalarëse dhe që pas larjes së parë do ta shihni dallim të madh. Ajo që është edhe më e mirë, topi nga folia e aluminit mund t’ju zgjatë edhe deri në gjysmë viti