SHPËRNDAJE

Ka marrë mjaft kritika intervista e Ardit Gjebresë me këngëtarin Valon Shehu në emisionin “E Diela Shqiptare”.

Ajo u zhvillua në kushte “speciale” ky dy vajza bënin rolin e mbulesës së tavolinës për Arditin dhe Valonin.

Nuk kanë qenë të paktë ata që kanë reaguar përmes rrjeteve sociale dhe mediave online ku theksojnë faktin se nuk mund të përdoren vajzat si objekt seksual.

Për më tepër, ndiqni videon dhe vlerësoni vetë pamjet.

https://vid.me/W5yVx