SHPËRNDAJE

Futbollistët e Barcelonës kanë lujtur 2:2 me Getafen në xhiron e 36.

Një tifoz në tribuna ka ardhë me fanellë të Real Madridit. Ky ka qenë një provokim i madh për tifozët vendas që kishin filluar ta fishkëllojnë, ndërsa disa edhe kishin tentuar të rrihen fizikisht me të.

Duke patur parasysh tensionin dhe rivalitetin e madh të këtyre dy klubeve, shumë shpejt intervenoi edhe policia, si dhe sigurimi, andaj edhe tifozi është dashur të vesh fanellën mbi fanellë.

Tifozët e Barcelonës nuk kanë qenë të qetë, andaj edhe tifozi i Realit është dashur që të largohet nga tribunar e stadiumit.