SHPËRNDAJE

Siria

Për emisionin “Zona Express” kanë folur dy të rinj kosovarë që kanë marrë pjesë në luftimet në Siri dhe Irak.
Ata tregojnë se si shkuan atje, kush i dërgoi dhe si ranë në kontakt me shqiptarët që luftojnë krah ISIS-it dhe al-Nusras.

Për më shumë, dëgjojeni në videon e mëposhtme rrëfimin e tyre.