SHPËRNDAJE

Torres-Neymar

Fernando Torres ka zbulluar momentet se çka i ka thënë Neymarit në ndeshjen për kupën e mbretit.

“E kam parë se po grindet me Juanfran, vetëm se i kam thënë se lojtarët si ai duhet të japin shembuj. Mjeshtra si ai i shikon e tërë bota dhe duhet të sillen mirë” ka thënë spanjolli.

“Përveç kësaj e kam përkujtuar se kjo është vetëm futboll dhe mbahet në mend për gjërat e bukura. Kam tentuar ta ndërpres grindjen” ka shtuar Torres.