SHPËRNDAJE

Mbi vendin tonë sot në mëngjes në lugina do të ketë mjegull, kurse gjatë ditës do të mbajë kryesisht mot me diell dhe i nxehtë.

Temperatura më e ulët do të jetë dy deri në tre gradë, kurse ajo më e larta e ditës ndërmjet 14 dhe 18 gradë.

Meteorologët parashohin mot të ngjashëm edhe gjatë fundjavës.