SHPËRNDAJE

Tifozët që duan të shikojnë live ndeshjen ndërmjet Real Madrid dhe Barcelonës që luhet me 23 mars, duhet të paguajnë minimum 70 euro.

Kjo është bileta më e lirë për këtë ndeshje.

Nga ana tjetër, bileta më e shtrenjtë është 340 euro.