SHPËRNDAJE

Coop është një nga kompanitë më të mëdha të shitjes me pakicë dhe shumicë në Zvicër. Ajo është e organizuar si një kooperativë dhe ka rreth 2.6 milion anëtarë.

Coop është një nga kompanitë më të mëdha të shitjes me pakicë dhe shumicë në Zvicër. Ajo është e organizuar si një kooperativë dhe ka rreth 2.6 milionë anëtarë, shkruan albinfo.ch.

Më tutje në komunikatë thuhet se me shumën prej 100 mijë frangash Coop financon skuadrën e qenve të REDOG, të stërvitur për shpëtim.

Kjo skuadër ndodhet në vendin e ngjarjes nga pasdita e djeshme, shkruan albinfo.ch. Qentë e stërvitur përbëjnë mundësinë e vetme për t`i gjetur në mënyrë efektive dhe shpëtuar të mbijetuarit në gërmadha.

Coop dhe SRK  kanë një bashkëpunim të kahershëm dhe janë partnerë strategjikë mes vete. Në këtë kuadër Coop mbështet ndihmën urgjente për Shqipërinë./presheva.com/