SHPËRNDAJE

Cristiano Ronaldo ka thënë se është i bindur se ekipi i tij do të vij deri tek titulli shumë i kërkuar në Ligën e kampionëve, por nuk heq dorë as nga titulli në la liga.

“Të gjithë po mendojmë për finalen në Lisbonë. Luajmë kundër një ekipi të shkëlqyer, por jam i sigurtë se do të fitojmë dhe festojmë “La Deciman”.

“Kjo finale është fitore e vërtetë e futbollit spanjoll, ndërsa kur shikojmë se edhe Sevilla është në finalen e Ligës së evropës, atherë triumfi është edhe më i kompletuar” ka thënë Ronaldo.

“Do të jetë shumë vështirë, por shpreson se ekzistojnë edhe më tej shanse për titullin kampionë në liga. Duhet të themi se kemi bë punë të madhe në Spanjë, kemi fituar kupën e mbretit. Po të ma kishte ofruar në fillim të sezonin një situatë të këtillë, me siguri se do ta pranoja” ka thënë Ronaldo.