SHPËRNDAJE

Në ndeshjen kundër Osasunas, Gareth Bale ishte afër shenimit të golit, mirëpo atë e ndaloi Ronaldo. Në kohë të gabuar dhe në vend të gabuar, Ronaldo priti shutin e Bale në momentin kur ai deshi të shenoj gol.

Ronaldo nuk ka shenuar gol në 2 ndeshje, në 12 ndeshjet e fundit, edhe atë të dy ndeshjet kundër Osasunas.