SHPËRNDAJE

Të jesh futbollisti më i mirë në botë ka përparësi dhe mangësi. Ronaldo më askund nuk lëviz pa sigurim.

Kah fundi i vitit të kaluar, Ronaldo ka rritur sigurinë e tij personale.
Përveç fansave, Ronaldo ka frigë edhe nga huliganët e ndryshëm në Spanjë, dhe për këtë është i vetëdijshëm vet portugezi.
Ai sikur në fushë, ashtu edhe në rrugë, gjithmonë pran tij është dikush.

Javën e kaluar ai ka kaluar në rrugë i veshur si i pastrehë, ka argëtuar publikun në Madrid.

Në video mund të shihen një numër i madh i rojeve profesionale…

http://youtu.be/47TYOPMXToo