SHPËRNDAJE

Në Serbi, një litër benzinë kushton 1.29 euro ndërsa i naftës 1.36 euro. Në Kroaci 1.43 euro e benzinës ndërsa nafta 1.36, në Malin e Zi 1.41 gjegjësisht 1.30 deri sa në Slloveni 1.36 dhe 1.30 për naftën.

Në Shqipëri një litër benzinë kushton 1.44 euro ndërsa e dizelit 1.42, në Greqi 1.65 benzina dhe dizeli 1.31. Në Kosovë një litër naftë kushton 1.15 euro.

Në Maqedoni momentalisht janë një ndër çmimet më të ulëta, dizeli 1.06 euro ndërsa benzina 1.19 euro. /presheva.com/