SHPËRNDAJE

Server

Eksperti për çështjet e Ballkanit, Daniel Server ka thënë se Kosova dhe Shqipëria nuk do të bashkohen.

Ai e ka bërë këtë koment gjatë një ligjërimi me studentët në Prishtinë.

Server tha se hapja e çështjeve të kufijve në Ballkan është hapje e “Kutisë së Pandorës”.

Daniel Server më herët pati thënë edhe se Evropa ka një qasje raciste kundrejt shqiptarëve.