SHPËRNDAJE

Ka disa supozime se prezantimi i Iphone 11 do të bëhet me datën 10 Shtator 2019.

Megjithëse një datë specifike nuk është konfirmuar ende nga Apple, këto supozime janë të bazuara nga prezantimet e viteve të kaluara.

Gjatë këtij prezantimi pritet të paraqitet një iPhone i ri më ndryshe nga modelet e kaluara.

Disa raportime sugjerojnë që modelet e ardhshme do të jenë: iPhone 11, 11R dhe 11 Max.