SHPËRNDAJE

Dy serb, një nga Presheva dhe një nga Bujanoci dyer herë mbrenda një jave janë paraqitur në kufi të ndryshëm dhe çdo herë kanë thënë se po shkojnë për të blerë një kombi veturë, njofton dogana transmeton presheva.com.

Këta dy persona, për herën e dytë në kontrollë të detajuar iu janë gjetur 3 kilogram heroinë. /presheva.com/