SHPËRNDAJE

Me propozimin e kryetarit Leutrim Asllani dhe me miratimin e Këshillit Drejtues të Forumit Rinor Rahovica, u inicua themelimi i Departamentit te Femrave në kuadër të Forumit! Ky departament apo sektor i femrave, tash e 10 Muaj që nga themelimi i FRR-se, i ka munguar organizatës rinore të Rahovicës! Interesimi i femrave ishte i madh, por për arsye subjektive kishte edhe mungesa! Mbledhjen e hapi kryetari i FRR-se z.Asllani ku pas përshëndetjes dhe faleminderimit për pjesmarrësit, ai i informoi departamentin për aktivitetet e deri tanishme të FRR-së.

Pos tjerash ai shtoi se roli i femrave në shoqëri është faktor kyç, andaj kontributi i tyre në fushën e edukimit, kulturës dhe humanitetit asesi nuk duhet të menjanohet! FRR fton të gjitha femrat e interesuara që duan të lën gjurmë të mirë në shoqëri, të lajmërohen në faqen zyrtare të FRR-se dhe për takimin e rradhës, departamenti i femrave ju njofton publikisht në faqen e FRR-së! Në vijim publikojmë emrat e anëtarëve të deri tanishme:

1) Mr.Arianita Sadiku (Studente posdiplomike ne drejtimin gjuhe Shqip).

2) Elita Hyseni (studente ne drejtimin: ModeDesign)

3)Elma Limani (Studente ne drejtimin: Mardhenie me publikun)

4)Dhurata Emini (Studente ne drejtimin: Gjuhe Angleze).

5)Sara Sadiku (Studente ne drejtimin: Teknologji ushqimore).

6)Yllka Sadiku (Studente ne drejtimin: Infermieri)

7)Marigona Sadiku (Studente ne drejtimin: Infermieri)

8)Nora Bilalli (Mesuese e ciklit te ult ne republiken e Kosoves)

9)Ramize Halimi (medresante)

10)Albana Asllani (medresante)

11)Alma Ahmeti (medresante)

12) Sheribane Hetemi (Gjimnaziste)

13) Drenushe Emini (afariste)

14) Xhemile Hasani (Studente ne drejtimin: Juridik)

15)Mr.Adelina Salihu ( Profesoresh e Gjuhes Angleze)

16) Semire Hasani Asllani (Arsimtare e lendes fetare Islame).

17)Artina Salihu (Nxenese ne shkollen e mesme profili Mjeksi)

18)Sumeja Halimi (Studente ne drejtimin: Infermieri)

19)Mr.Adile Ahmedi Fazliu (Magjistre e shkencave sociale)

20)Mihane Sadiku (E diplomuar ne Edukim)

21)Majlinda Emerllahu (Studente ne drejtimin:Sociologji).

22)Yllza Abdiu (Studente ne drejtimin:Psikologji)

23)Dr.med.Hamide Veliu Mehmeti

24)Liridona Emini (Studente ne drejtimin: Mjeksi e pergjithshme).