SHPËRNDAJE

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Muhamet Mustafa, ka deklaruar se duhet reciprocitet mes të drejtave të shqiptarëve në Luginën e Preshevës me serbët në Veri të Kosovës.

Mustafa ka thënë në Info Magazine të Klan Kosovës se kjo çështje duhet shqyrtuar seriozisht.

Këto të drejta janë në shpërputhje të plotë në këto dy raste, dhe do t’i bënte mirë edhe raporteve mes dy vendeve nëse kjo gjë do të ndodhte, ka thënë Mustafa.(presheva.com)