SHPËRNDAJE

Në mënyrë që trafiku në autostradat nëpër Serbi të jetë shumë më i shpejtë dhe të mos ketë më vonesa siç janë regjistruar në të gjitha vitet e mëparshme, veçanërisht në sezonin kryesor turistik, deri në fund të këtij viti ose më së voni në janar 2020 në Nish do të mbyllen dy pika pagese të autostradës – rreth Nais, rreth dhjetë kilometra nga Nishi për në Beograd, ku deri më tani ishte pikë kontrolli kryesor me selinë e seksionit PE Rrugët e Serbisë nga Jagodina në Preshevë, dhe në Doljevac, në fillim të krahut jugor të Korridorit 10.

Përgjatë koridorit 10 do të mbetet ai afër Beogradit në Vrçin dhe ai në Preshevë./presheva.com/