SHPËRNDAJE

Karburanti në Serbi ka filluar të rritet në çmim. Në krahasim me muajin e kaluar, një litër është 7 dinarë më i shtrenjtë.

Në periudhën e ardhshme, çmimi mund të jetë edhe më i lartë, pohojnë ekspertët.

Në qershor, shoferët paguanin rreth 123 dinarë për një litër benzinë, dhe 132 dinarë për naftë. Sot, benzina në stacionet e benzinës për rreth 130 dinarë për litër, dhe naftë për rreth 139 dinarë./presheva.com/