SHPËRNDAJE

Sot ne kujtojmë në Argjentinë, dhe bota 20 vjet Gjenocidi e Masakra e Reçakut – Krim kundër Njerëzimit, kur në mëngjesin e 15 Janarit u vranë dhe u masakruan Shqiptarët civilë të pafajshëm nga çetnikët serbë.

Prifti arbëresh në Argjentinë, Alejandro Greco, nëpërmjet profilit të tij në facebook ka përkujtuar Masakrën e Reçakut. Ai ka ngushëlluar të gjitha familjet e martirëve të rënë për Tokën Shqiptare.

POSTIMI:

“Sot ne kujtojmë në Argjentinë, dhe bota 20 vjet Gjenocidi e Masakra e Reçakut – Krim kundër Njerëzimit, kur në mëngjesin e 15 Janarit u vranë dhe u masakruan Shqiptarët civilë të pafajshëm nga çetnikët serbë!!! Shpirti i saj Pushofte ne Paqen!!! Ngushëllime të gjitha Familjeve të Martirëve të rënë për Tokën Shqiptare!!! Nuk duhet harruar, duhet ta përkujtojmë me dhimbje këtë ditë!!! Ditë zije sot për Kombin Tonë!!! Më të tmerrshme të Gjenocidit që i kryen forcat pushtuese serbe gjatë Luftës në Kosovë (1998-1999)!!! Siç dihet, Masakra e Reçakut e tronditi opinionin vendor e ndërkombëtar, që pasoi me ndërhyrjen urgjente të Nato-s në Kosovë dhe tërheqjen e trupave të serbe. Shqipëria jeton në Heronjtë dhe Martire e tyre. Masakra e Reçakut është një plagë e hapur që bleeds në secilin prej nesh. Homazh per te gjithe ata Martire qe u masakruan, sot kujtojmë Martirët tanë: Lavdi!!! Lavdi dëshmorëve të Kombit!!! Lavdi Martirëve të rënë për Liri!!! Kujto Vellezrit e ti dhe Genocidin e Popullit ton… Ky eshte gjak Shqiptari!!! Gjaku i tyre u bë rrugërrëfyes për Altarin e Lirisë!!! Nuk harrojmë Holokausti i vërtetë i ndërgjegjes humane, nuk duhet harruar Gjenocid turqit, serbët e greke, me shekuj kane bere Gjenocid dhe barbarie mbi Popullsinë Shqiptare!!! Rroft Kombi Shqiptare!!! Në Lavdinë e Kombit tonë Shqiptar përgjithmonë!!! Rroft Kosovë përgjithmonë!!! Në Lavdinë e Kombit tonë Shqiptar përgjithmonë!!! Rrofte gjithe Herojte e Kombit tone qe u Sakrifikuan per Lirine e Drejtesine e Kombit tone!!! Une jam krenar per ty, Flamuri Kuq e Zi me i bukur ne bote!!! Rrnoft krejt Shqiptarija – Pelazgo – Illyrian nje nga shtetet me te vjetra nket planet dhe askush smund te na hup faren!!! Ne jete te jeteve, Rrofte Shqipëria dhe ata qe e duan ate!!! Rroftë Shqipëria Etnike!!! Shpirti i Arbrit nuk vdes kurrë!!! I Liris se Iliris!!! Autoctonus!!! Së Bashku nuk do të humbasim kurrë!!! Populli i Bashkuar kurrë nuk do të mposhtet!!! Zoti e Bekofte Shqipërinë dhe Shqiptarët!!!