SHPËRNDAJE

Me rastin e shënimit të Ditës Botërore të Shëndetit Oral, stomatolog të Shtëpisë së Shëndetit Preshevë kanë vizituar sot nxënësit në paralelen e ndarë në Ashan në kuadër të shkollës fillore 9 maji në Leran.

Gjatë kësaj vizite kanë biseduar për shëndetin oral të tyre dhe u kanë dhuruar pasta dhe brusha për mirmbajtjen e dhëmbëve.

Doktoresha Ryve Azizi me tekniken medicinale, Madushe Ahmedi kanë prezantuar këshillat për mirëmbajtjen e dhëmbëve dhe kanë komunikkar me fëmijët për rolin dhe rëndësinë e kësaj dite.

Sipas programitt vjetorë në Shtëpinë e Shëndetit Presheva në Preshevë vizitat nëpër shkolla të komunës sonë janë të parapara me program të punës./presheva.com/