SHPËRNDAJE

Tifozat Kuq e Zi organizojnë protestë kundër diskriminimit të shqiptarve, kundër padrejtësisë dhe kundër Racizmit.

Zvicër

2 Nëntor 2014 (e diele) ora 14 00 në Nyon përballë zyrave të UEFA-s
Kontakt: Artim Elmazi 0041 79 537 90 57

Danimarkë

2 Nëntor 2014 (e diel ora 14.00) përballë Federates Daneze të Futbollit.
Kontakt: Beqir Selimi 0045 22 38 22 50

Ju ftojmë të na bashkangjiteni dhe për çdo informacion shtesë të kontaktoni përfaqësuesit tanë. 

Mos harroni të merrni me vete pankarta!