SHPËRNDAJE

Ananas

Bëhet fjale për një dietë te thjeshte dhe njëkohësisht te shijshme, por qe ka një efekt drenues dhe tonifikues. Merita e këtij fryti ekzotik është aftësia e tij për te kundërshtuar mbajtjen e ujit ne inde.
Dieta me ananas është një dietë e cila duket se ka një rol të rëndësishëm në shëndetin tonë. Ky është një frut i cili ka meritë që të kundërshtojë mbajtjen e ujit në inde.

Kjo është një dietë e cila nuk të ndihmon vetëm të arrish format e dëshiruara fizike por ka dhe veti dezintoksifikuese.

Dieta me ananas parashikon vetëm 1300 kalori në ditë, por ajo nuk mund të ndiqet për më shumë se tre ditë. Gjatë kësaj kohe ajo do të çojë në ulje në peshë dhe shfryrje abdominale por jo vetëm. Ne secilën prej tre ditëve duhet të marrim dy kilogram ananas, 100 gram peshk ton, si dhe fruta dhe zarzavate.

Më poshtë është një skeme dietetike:

Mëngjesi: 150 gram kos, ananas me feta dhe katër arra.

Dreka: 100 gram ton me sallate krudo dhe ananas me feta.

Darka: 150 gram kos pa yndyre, ananas me feta dhe katër arra.