SHPËRNDAJE

Dinari edhe sot, ditën e mërkurë ka mbajtur vlerën e përafërt kundrejt euros dhe kursi mesatar qëndron 115.962 dinarë për një euro.

Dinari këtë vit ka pasë vlerën më të madhe me 1 janar me 114.642, ndërsa më të ulët me 7 shkurt 116.125 dinarë.