7.6 C
Presevo, Serbia
22.10.2020
Ballina Dita e mësuesit dhe dita ndërkombëtare e gruas në SHF prof. Ibrahim Kelmendi në Preshevë u shënuan me program argëtues 88133280_921196701628847_3672309540453351424_n

88133280_921196701628847_3672309540453351424_n