7.6 C
Presevo, Serbia
22.10.2020
Ballina Dita e mësuesit dhe dita ndërkombëtare e gruas në SHF prof. Ibrahim Kelmendi në Preshevë u shënuan me program argëtues 88135705_135828857797903_4720861677615054848_n

88135705_135828857797903_4720861677615054848_n