SHPËRNDAJE

Falë @OnLeaks, ne tani kemi vështrimin e parë në atë që duket si seria e ardhshme P30 e Huawei. Dizajnet 3D të zbuluara nga lajmëruesi, së bashku me një video shoqëruese, tregojnë se telefonat do të mbajnë një konfigurim të trefishtë të kamerës, ngjashëm me gjeneratën e tanishme. Kamerat gjithashtu do të vendosen vertikalisht, ashtu si në P20 dhe P20.

Pro, në vend të dizajnit të matricës katrore të serisë Mate 20. Kamerat pritet të përfshijnë një sensor kryesor 38MP, me të paktën një nga dy sensorët e mbetur që ofrojnë deri në 5x zmadhim optik. Kamera selfie në telefon do të jetë 24MP. Çuditërisht, P30 do të sjellë përsëri portin 3.5mm të kufjeve. Do të ketë gjithashtu një port USB Type-C në pjesën e poshtme, me pullën e levizjes së volumit dhe pullën e energjisë në të djathtë të trupit të pajisje.