SHPËRNDAJE

SamirZejnuli

Samir Zejnuli është vogëlushi tetë vjeçar nga Presheva që po mahnit klubet futbollistike austriake. Pasioni dhe përkushtimi ndaj futbollii bënë që disa herë rradhazi të fiton vendin e parë nëpër klube, ku dhe është shpërblyer me medalje të ndryshme. Samiri, me talentin që ka, sigurisht që do na bëjë krenar gjithë shqiptarëve, atij i duhet vetëm pak nxitje dhe suksesin do e ketë të garantuar në rang të lartë futbollistik.

SamirZejnuli-1